Barça

Cornellà espera el Barça amb una pancarta estil Laporta

Copa. Un dels patrocinadors de la UE Cornellà penja una imatge gegant d’Eloy Gila a la façana de les seva seu amb la frase “ganas de volver a ganar”

Dos dies abans de la visita del FC Barcelona al Municipal de Cornellà, en partit corresponent als setzens de final de la copa, la ciutat del Baix Llobregat es prepara per viure un altre moment històric, després de tombar l’Atlético de Madrid en l’anterior eliminatòria.

Tot i que avui mateix s’ha sabut que no hi podrà haver públic a les graderies, l’ambient que es respira és de màxim optimisme i de suport a l’equip que entrena Guillermo Fernández Romo. Prova d’això és la pancarta que s’ha penjat aquest matí a la façana de les oficines de l’empresa d’ascensors Eninter, un dels patrocinadors de la UE Cornellà, en la qual es pot veure la imatge d’Eloy Gila i es pot llegir la frase “ganas de volver a ganar.” Un gest de recolzament que s’inspira en la campanya electoral de Joan Laporta, que fa unes setmanes va penjar una pancarta gegant en un edifici pròxim al Santiago Bernabeu amb la seva imatge i la llegenda “ganas de volver a veros”. De fet, en el compte de Twitter d’Eninter es pot llegir el següent missatge: “Laporta tenia ganes de tornar a veure’ns. Nosaltres tenim ganes de tornar a guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)