Barça

La Generalitat dona l’OK al vot per correu en les eleccions blaugrana

Eleccions. El govern també ha donat la seva conformitat al vot electrònic però aquest no podrà ser usat en aquests comicis

Bones notícies pels socis del FC Barcelona. El govern ha desbloquejat el tema del vot per correu ordinari i en les pròximes eleccions a la presidència del Barça, previstes ara mateix pel dia 7 de març, es podrà votar per aquesta via. Ho ha explicat aquest migdia la consellera i portaveu Meritxell Budó. “El Decret llei que hem aprovat habilita el vot per correu postal i el vot electrònic en els processos d’elecció de les juntes directives i els presidents de les entitats esportives de Catalunya”.

El cas del vot per correu electrònic, també aprovat pel govern, no podrà usar-se en aquests comicis perquè ara mateix els estatuts del Barça no ho recullen i el procés electoral actual ja està iniciat. Recordem que Víctor Font va portar la proposta del vot electrònic davant l’assemblea de compromissaris en el seu dia i aquesta iniciativa no va ser aprovada per només 58 vots de diferència. En el cas del vot postal el Barça va demanar la setmana passada cobertura legal al govern i aquest ha acceptat. Ara cal que la reforma s’inclogui dins la llei de l’esport. En principi això estarà resolt abans del dia 7 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)