Barça

Koeman: “No m’agrada la gespa artificial, però no serà excusa”

Copa. L’holandès reconeix que els joves de la plantilla i els jugadors del filial poden adaptar-se millor a la superfície del partit de demà, a Cornellà

L’entrenador del FC Barcelona ha comparegut en roda de premsa, en la prèvia del debut del seu equip a la copa, al camp del Cornellà. Aquestes han estat les seves manifestacions:

El Cornellà: “En la copa sempre hi ha sorpreses. No estem acostumats a la gespa artificial, serà un partit complicat. Per a ells es el partit de l’any i per a nosaltres el pròxim partit. Hem de passar l’eliminatòria perquè som el Barça. Dependrà de la mentalitat amb què sortim que puguem guanyar.”

Messi, sanció de dos partits: “El club m’ha dit que no està d’acord. Ja veurem, hi ha coses que es poden defensar. És un tema del club. Tant de bo que es redueixi la sanció. Si no, jugarem dos partits sense ell.”

Com està Messi després de l’expulsió?: “Ha entrenat amb moltes ganes i no he vist res estrany en ell. Tothom estava trist per resultat final de la supercopa, però hem d’anar endavant. Estem en el camí de millorar les coses, sobre tot defensivament. Crec que estem en el bon camí i que en Leo està molt ficat.”

Com està l’equip, físicament i anímicament?: “Hem estat fotuts, és normal. Vam tenir la supercopa a prop, ens vam empatar a l’ultim minut. Però no tenim temps de seguir així. Crec que estem en el bon camí a la lliga. Ara ens hem de preparar per jugar contra el Cornellà. Hi ha jugadors amb molèsties, normals després de dos partits de 120 minuts. Segur que farem canvis. Demà entrenarem pel matí. Posaré un equip fort, sobre tot mentalment.”

Leonardo diu que el PSG vol Messi: “També puc dir jo que em poden interessar Neymar i Mbappé. No puc opinar sobre ells. Nosaltres hem de mirar de tenir la millor plantilla possible.”

El Barça és poc fiable?: “També depenem del contrari. A la supercopa els nostres contraris han estat be. Defensivament hem comes errades. Es parla de la pilota aturada, però no sempre és així. Amb els defenses parlem de millorar coses, han d’estar més al damunt dels davanters.”

Dest, baixa: “No pot estar per unes molèsties, no sé si podrà jugar contra l’Elx, crec que no. Sergi Roberto entrena individualment, potser a final de setmana o a principi de la que ve s’entrenarà amb el grup. Després ja dependrà del seu estat físic.”

Collado: “És un jugador de futur, un davanter que pot jugar a la banda i que té qualitat. Ha estat un temps lesionat i porta uns quants partits seguits en el filial. Pot ser que el convoqui. Demà també entrenarà amb nosaltres.”

Trincao: “Ha vingut des de Braga, és jove... Arribar a un club com el Barça és un pas gegant. No cal anar de pressa, ell treballa molt bé. Crec que està en el bon camí. No ha jugat molt darrerament, però te molta competència. Comptem amb ell per al futur.”

Opcions de fitxatge al gener: “No en sé res. Sé que es reuneixen els candidats i Tusquets. Esperarem les decisions.”

Pjanic: “Últimament ha jugat poc perquè hem jugat diferent al mig del camp. Pel seu rendiment, hem optat per Busquets, Pedri i De Jong. Ell sap que ha de treballar per canviar això. Tindrà les seves oportunitats per demostrar la seva qualitat. Necessitem competència. Al final juguen els millors”

Messi, està bé físicament?: “Ha entrenat sense problemes. Ha recuperat bé dels 120 minuts de l’ultim partit. Estarà bé quan li toqui jugar després de la sanció.”

Quin format de copa prefereix?: “És bonic que et toqui un equip de segona B i jugar al seu camp. Em sembla perfecte, no tinc problema. Només tinc problema de jugar en camps de superfícies de gespa artificial. L’estat del camp, la llum... ja veurem demà.”

Éric Garcia: “Sempre he dit que no sóc el que ha de prendre decisions econòmiques. Si el club creu que no és possible, seguirem endavant amb el que tenim.”

Demà jugarà Neto?: “No entro en casos individuals. Demà tenim l’últim entrenament. Ja veureu l’equip que posaré.”

Els jugadors del B poden adaptar-se millor al camp del Cornellà?: “Si, ho crec. Els joves de la plantilla i els jugadors del B estan més acostumats a aquests terrenys. Però els grans fa molt de temps que no han jugat en aquesta superfície. El futbol és diferent, la pilota bota diferent i llisca diferent. Cal preparar-se. Però no serà excusa el camp. Ens toca jugar i hem de complir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)