Liquida el Rayo en quinze minuts

Lliga. Les blaugrana signen un partit plàcid marcat per un inici fulgurant amb tres gols en el primer quart d’hora. La golejada serveix per alleugerir l’eliminació de la Supercopa

Barça 7 Rayo Vallecano 0

BARÇA:Paños (Gemma Font, 46’); Marta Torrejón (Emma, 85’), Andrea Pereira, Mapi León, Melanie; Hamraoui, Alexia (Vicky Losada, 74’), Hermoso; Graham (Falcón, 77’), Oshoala, Mariona (Aitana Bonmatí, 72’).RAYO:Larqué, Pilar García (Paula Fernández, 56’), Andújar, Bravo, Tere (Sheila, 76’), Zaïra Flores, Auñón (Aedo, 76’), Sáez, Isadora (Ana de Teresa, 76’), Struck, Patri (Bicho, 85’).GOLS:1 -0 (4’) Jennifer Hermoso; 2-0 (12’) Alexia; 3-0 (15’) Oshoala; 4-0 (41’) Alèxia; 5-0 (59’) Oshoala; 6-0 (72’) Mapi León; 7-0 (91’) Aitana..ÀRBITRE:Gallastegui Pérez. T.G: cap.INCIDÈNCIES:Partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga. El duel es va ajornar, en el seu moment, pels casos de Covid detectats en el conjunt madrileny. Es va guardar un minut de silencia per la mort de la mare de la jugadora Oshoala.

El Barça ha arribat amb ganes al duel d’aquesta tarda davant el Rayo. Les jugadores de Lluís Cortés volien refer-se de l’eliminació de les semifinals davant l’Atlético de Madrid, únic contratemps de la temporada. Un partit amb sabor amarg on van perdonar innumerables ocasions de gol. Avui tot ha estat diferent. El Barça ha estat una piconadora i el Rayo ràpidament ha mostrat la bandera blanca de la rendició. Quan les blaugrana es posen a jugar hi ha pocs equips que li poden aguantar el ritme. El conjunt madrileny ho ha vist aviat com en un tancar i obrir d’ulls el duel ja ha estat vist per sentència. Tres gols en el primer quart d’hora ha estat la targeta de presentació del conjunt local. Jennifer Hermoso ha obert el marcador al cap de quatre minuts aprofitant un refús dins de l’àrea petita. Alèxia ha fet el segon, al cap de deu minuts, amb un toc suau i col·locat per superar a Larqué. Oshoala ha posat el tercer en una sortida de córner. Un gol emotiu amb una dedicatòria especial a la seva mare morta recentment. Només han passat quinze minuts i el partit era història. Les blaugrana han baixat una mica el pistó per no fer sang, però Alèxia tenia ganes de més i ha fet el quart abans del descans i, per poc, ha acaronat el tercer amb un xut al pal.

La represa ha estat un passeig per les futbolistes de Lluís Cortés que encara han tingut temps per fer tres gols més. El Rayo no ha pogut fer res contra la piconadora catalana que avui s’ha regalat una golejada. Un resultat que serveix per cicatritzar la ferida oberta per l’eliminació de la supercopa.