Barça

Rayo-Barça i Girona-Vila-real en la copa

Sorteig de copa. L’equip de Ronald Koeman visitarà Vallecas i l’equip de Francisco rebrà a Montilivi la visita del conjunt groguet en els vuitens de final

El Barça i el Girona, els dos únics equips catalans vius en la copa, ja coneixen el nom dels seus rivals en aquesta ronda dels vuitens de final. L’equip de Ronald Koeman visitarà Madrid. L’espera el Rayo Vallecano a Vallecas. El Girona, per la seva banda, jugarà l’eliminatòria a Montilivi. El seu rival: el Vila-real.

El Barça, l’últim equip a classificar-se després de patir moltíssim ahir al camp del Cornellà, ha evitat els dos únics rivals de segona divisió B que queden vius encara a aquestes alçades de la pel·lícula. L’Alcoià, botxí del Real Madrid, s’enfrontarà amb l’actual campió de la supercopa, l’Athletic. Mentre que el Navalcarnero jugarà contra el Granada.

Recordem que les eliminatòries seran a partit únic i es disputaran entre els dies 26, 27 i 28 de gener. A diferència de les eliminatòries anteriors, en aquesta ronda de vuitens de final ja intervindrà el VAR.

Alcoià - Athletic
Navalcarnero - Granada
Girona - Vila-real
Rayo Vallecano - Barça
Almeria - Osasuna
Valladolid - Llevant
Sevilla - València
Betis - Real Sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)