Barça

“Faig crítiques des del respecte, per ser al Barça cal exigir”

Les millors frases de Koeman

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació avui al migdia abans de jugar demà contra l’Elx en el retorn a la lliga després d’haver superat la primera eliminatòria de la copa al camp del Cornellà. El tècnic espera seguir mantenint la bona dinàmica en la lliga malgrat que l’equip acumula tres partits consecutius jugant pròrrogues i no disposarà de Leo Messi, al que no li han rebaixat la sanció. Aquestes són les frases més interessants de la roda de premsa del tècnic holandès.

LA LLIGA: “Sabem que tenim un calendari atapeït amb molts partits i hem tingut tres partits seguits amb pròrroga. Hem tingut molts viatges i encara sort que vam jugar a la tarda. Posarem un equip amb espurna, amb mentalitat forta , per intentar guanyar el partit.”.

CANSANCI: “Serà important recuperar gent. L’equip necessita frescor. Sembla que Sergi Roberto d’aquí a poc estarà amb nosaltres, avui ha fet l’entrenament amb el grup. Si hi ha un jugador amb massa cansament he de fer canvis. Cal esperar i tenir sort per no tenir més lesions.”.

DEST: “Sergiño ha jugat molts partits i és la seva primera temporada. És un jugador molt jove i és complicat. Va estar lesionat i sembla que està recuperat. Espero que pugui agafar una altra vegada el ritme dels partits.”.

ELS PENALS FALLATS: “Si analitzes el tema dels penals, hem tirat 12 penals i hem fallat 7. És molt, és massa. Sabem que el número u és Leo, però si no hi ha Leo necessitem una altra gent que tiri els penals . En els últims dies hem tirat penals, perquè és una feina que es pot millorar i entrenar. El més important és no dubtar. Cal fer alguna cosa, perquè no es pot acceptar.”.

QUI EL TIRARIA SI N’HI HA UN DEMÀ?: “Demà ho decidirem en la xerrada. Sempre la decisió final està en mans del nostre capità.”.

LUIS SUÁREZ NO PARA DE MARCAR: “No m’agrada contestar, només em pregunten això quan marca. És un gran jugador, però és la decisió que vam prendre al club i ja està.”.

FORTS FORA DE CASA: “És una xifra brutal. Vuit partits és una bogeria. Tenim una nota alta, en el mes de gener. Traient el resultat final de la Supercopa, la resta de partits els hem guanyat. L’equip ha complert i ha demostrat ser fort.”.

EL SEU TO CRÍTIC: “Jo no mentiré, opino el que veig i analitzo els partits. Si dic coses positives no ho poseu. L’actitud de l’equip va ser un deu l’altre dia. Tant de bo que poseu això demà. Per ser jugador del Barça cal exigir, faig crítiques des del respecte “.

LA TROBADA AMB ELS CANDIDATS: “Sabeu la meva postura. Ens falta gent, però tot depèn de la situació econòmica del club. Jo no decideixo, vaig estar xerrant amb ells, però tot depèn de la situació econòmica”.

KONRAD: “És un jugador que ens convé. Té qualitat en l’un contra un, però ha de millorar en algunes coses. Va tenir una mica de baixada fa un parell de setmanes, però està millorant. No tenim molts davanters disponibles i necessitem a Konrad a la banqueta. Prefereixo que jugui al B si no pot jugar al primer equip. Com passa amb Ilaix o Collado. Els joves han de jugar partits .”.

ELOGIS PER ARAUJO: “Aporta molt. Està jugant molts partits i té un nivell molt acceptable en una posició important en l’equip. És un noi de molt caràcter i intensitat. Com qualsevol jugador jove ha de millorar coses, sobretot amb la pilota. A la seva edat, portant molts partits a aquest nivell, és molt bo .”.

GRIEZMANN: “No cal posar-li pressió, sempre està lluitant per l’equip. En els últims partits està jugant bé i ajudant a l’equip, va marcar dos gols a la final de la Supercopa. Necessitem gols d’altres jugadors també, no ens hem de centrar només en Griezmann. Tenim a Dembélé, Trincao, Braithwaite ... tots han de fer un pas endavant.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)