Barça

El club necessita activar noves línies de crèdit

En l’entrevista que avui publica aquest diari, el candidat a la presidència, Joan Laporta, ja adverteix que en els propers mesos s’han de fer uns pagaments i que el Barça no té diners per fer-los. De fet, en la trobada de la setmana passada entre els tres candidats i el president de la gestora, Carles Tusquets, ja es va parlar de la necessitat d’activar noves línies de crèdit per poder fer front a diversos pagaments.

Doncs bé, segons una informació del diari El Confidencial, el FC Barcelona ja hauria demanat a diversos creditors mundials que li prorroguessin un any deutes imminents per import de 300 milions d’euros per evitar impagaments. Els principals creditors als quals s’hauria dirigit són Goldman Sachs, que ja hi hauria accedit i que és qui ha fet una proposta per finançar el futur Espai Barça, i les gestores nord-americanes Prudential, Allianz, Barings i Amundi.

Segons la informació, la gestora ja ha començat a negociar amb els fons d’inversió. Les diferents candidatures ja han reconegut que caldria negociar amb els bancs per guanyar tresoreria i reestructurar el deute del club. De fet, una de les propostes de Joan Laporta és fer emissions de deute per inversos institucionals i unes altres, sense contraprestació econòmica, pels diferents seguidors del club de tot el món

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)