Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Podem millorar però en general hem estat bé”

Ronald Koeman va marxar satisfet d’Elx després de la cinquena victòria consecutiva lluny del Camp Nou. “Podem millorar per tenir més profunditat quan recuperem, però en general crec que hem estat bé.” El tècnic blaugrana ha volgut destacar la concentració dels seus jugadors durant tot el partit i també “el joc sense pilota”, que “ha estat clau”.

L’holandès va insistir que per continuar guanyant caldrà millorar en “intensitat” per poder recuperar més pilotes i es va felicitar per haver trobat un mig del camp cada cop més consolidat. “Hem trobat un mig del camp més clar amb De Jong, Busquets i Pedri. L’equip ha millorat, ara ho tenim tot més clar que abans. També tenim jugadors com ara Pjanic o Riqui Puig, que ens poden ajudar.”

Precisament, va tenir bones paraules per a Riqui Puig, que va ser l’autor del gol que va donar la tranquil·litat. “És clar que m’ha agradat el seu gol. Malgrat no tenir minuts, sempre gaudeix quan té minuts i vol demostrar que pot tenir futur. Ha estat important el gol per tancar el marcador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)