Barça

Freixa: “Ens comprometem a acabar l’Espai Barça en el proper mandat”

Eleccions. El candidat de ‘Fidels al Barça’ es mostra escèptic davant les propostes alternatives al projecte

En una xerrada que s’ha pogut seguir telemàticament, Toni Freixa, ha presentat el seu projecte per a l’Espai Barça. L’ha acompanyat l’arquitecte Albert Blanch i Lluís Cases. El candidat a la presidència del FC Barcelona, s’ha mostrat escèptic davant les propostes alternatives que s’han presentat al projecte de remodelació del Camp Nou i el seu entorn. “Deixem de perdre el temps i mirem si la feina que s’ha fet es pot executar”, ha sentenciat. “Hem de ser conscients que qualsevol plantejament diferent a la feina feta en tots aquests anys ens situa en un escenari que s’allargaria sis o set anys més”, hi ha afegit. En tot cas, Freixa ha conclòs la xerrada amb el compromís d’acabar l’Espai Barça al final del pròxim mandat. “És possible acabar les obres compaginant amb la competició a l’estadi. Ens podem comprometre que durant el proper mandat estigui finalitzat”, ha sentenciat.

En el torn de preguntes de la premsa, Toni Freixa ha respost sobre diferents assumptes de l’actualitat blaugrana:

Éric García: “Ja ens vam pronunciar davant la comissió gestora. Cal lligar-lo ara per tenir-lo lliure a partir de l’1 de juliol. Per un jugador que va marxar de casa nostra no hem de fer cap esforç per tornar-lo a tenir. A més, no és coherent fer un esforç econòmic en un moment com aquest. Només es pot justificar que fitxis pagant en un moment com aquest si és que defenses els interessos del Manchester City.”

El protocol electoral: “És el que vam conèixer en la darrera reunió amb la gestora. Es tracta d’un protocol que permetrà que els socis i sòcies puguin exercir el dreta al vot, excepte els que resideixen a l’estranger. En les eleccions del 2015 van participar menys de cent socis estrangers.”

Barça Corporate: “El pressupost contemplava que el club generaria ingressos a a partir de l’entrada d’un inversor. La realitat és que no hi ha cap oferta, tot i que s’hi està treballant. Som escèptics amb comptar amb inversors que entrin a explotar el club amb nosaltres. Creiem que cal fer el que hem fet en 121 anys d’història: una bona gestió econòmica a partir d’una bona gestió esportiva.”

Debats electorals: “a partir del 15 de febrer els socis han de tenir l’oportunitat de comparar els projectes dels candidats. En els debats tot s’iguala. És el més just perquè el soci vegi les diferències de les propostes que es presenten.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)