Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“Hem reaccionat i hem pogut fer més gols”

El Barça es va classificar remuntant i Ronald Koeman es mostrava satisfet. Aquesta vegada, a més, no lamentava que el seu equip hagués trigat tant a resoldre el partit. “Crec que hem jugat bé, hem fet el nostre partit. El Rayo ha fet bé les seves coses, ens ha pressionat, però hem creat oportunitats clares. Després de l’un a zero, a més, hem reaccionat i hem acabat guanyant el partit amb gols de qualitat. Fins i tot hem pogut fer-ne més. El més important era passar l’eliminatòria”, va dir.

Els vuit partits que ha hagut de jugar el Barça en l’arrencada de l’any han servit, segons Koeman, per reforçar el seu equip. “Ha estat un mes duríssim, amb molts viatges i partits fora de casa. L’equip ha demostrat la seva bona mentalitat i hem merescut guanyar els partits. Hem de continuar endavant d’aquesta manera”, va comentar. “Estic content pels resultats i per la mentalitat de l’equip. Venien temps difícils, però estic content de la feina de tots”, hi va afegir. Preguntat per De Jong, que ahir va tornar a marcar, el tècnic holandès va afirmar: “És un jugador molt complet, podia aportar més en atac, perquè arriba molt bé a l’àrea, i el necessitàvem. No només fa gols, també realitza una gran feina al mig del camp. Físicament està molt bé, el que fa en el minut u ho fa també en el noranta.”

VUIT FORA DE CASA

“Ha estat duríssim. L’equip ha demostrat la seva bona mentalitat”

DE JONG

“És molt complet i rendeix igual en el minut noranta que en el minut u”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)