Barça

Freixa acusa Laporta de “deslleialtat al club”

Eleccions. El candidat critica durament la carta que l’expresident va enviar a Tusquets en una compareixença en la qual ha demanat respecte pel Barça i ha pretés donar “un toc d’atenció”

Amb la voluntat “no de reprovar, si no de fer un toc d’atenció”, Toni Freixa ha valorat l’actualitat al voltant les eleccions a la presidència del FC Barcelona en una compareixença telemàtica. El candidat considera que s’està faltant el respecte al club des de diferents àmbits de l’opinió pública blaugrana i considera que la carta de Joan Laporta al president de la comissió gestora, Carles Tusquets, és “una flagrant deslleialtat al club.”

“És hora de reivindicar respecte pel Barça i desmuntar falses teories, conceptes equivocats”, ha sentenciat Freixa. “Estem en aquest punt per un vot de censura contra la junta directiva, que ja havia convocat eleccions pel mes de març. Alguna cosa no ha rutllat bé. Es deia que la comissió gestora no havia de decidir res més. No sé si el que no havien de decidir era fitxar Pedri, Koeman, Jasikevicius, o iniciar un proces de negociació amb els jugadors”, ha ironitzat. “Es va la provocar la dimissió de la junta, amb la connivència del poder polític, i va entrar una comissió gestora que resulta que tampoc agrada. Es diu que no ha de decidir res, que només ha de convocar eleccions”, hi ha afegit. El candidat de ‘Fidels al Barça’ no s’ha mossegat la llengua: “Tot respon a l’estratègia d’assaltar el club. Si cal, sense eleccions, si cal fent anar a votar els socis enmig d’una pandèmia. Tot és conseqüència d’una campanya per desgastar el club. Per això demanem respecte als opinadors, tertulians, youtubers...”

Toni Freixa ha defensat el paper de la comissió gestora. “No són ocupes, el seu paper està previst pels estatuts. És una comissió integrada per membres que formaven part d’òrgans estatutaris del club. Prou de dir que no tenen legitimitat i que només poden convocar eleccions. La gestora va prendre possessió el 28 octubre i fins avui, 28 de gener, hauria pogut convocar eleccions. Ho va fer quan ho va considerar oportú.” Després, el candidat ha subratllat que “la comissió gestora va demanar la complicitat i col·laboració dels candidats perquè hem de celebrar les eleccions en una situació excepcional, de pandèmia.” I ha considerat la carta que Joan Laporta va enviar al seu president, Carles Tusquets, “una flagrant deslleialtat al club.” De fet, a partir d’aquesta afirmació s’ha dirigit als membres de la gestora: “els vull transmetre que no s’han de sentir amenaçats i que subscriguin el fitxatge d’Èric García perquè vingui el 30 de juny.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)