Barça

Freixa: “Messi es quedarà tota la vida al Barça, el veig il·lusionat i disfrutant”

Eleccions

El candidat a les eleccions a la presidència del Barça, Toni Freixa, està convençut que Leo Messi s’acabarà quedant malgrat les informacions que apareixen des de París. “Messi estarà tota la vida al Barça, el veig il·lusionat i disfrutant amb els seus companys.”, ha dit en una xerrada organitzada per l’agència de comunicació Intermèdia. Freixa ha aprofitat l’acte per defensar la seva postura en l’afer Eric García i per deixar clar que el que ell proposava era el millor pel club. “El tancàvem ara perquè vingués lliure i després podíem anar al City i dir-los que tenien dos opcions. O el deixaven marxar ara per 1,7 milions, el que ells ens van pagar per drets de formació, o al juny i no ingressarien res.”. Considera que en tot aquest assumpte Laporta va ser “deslleial” amb la junta gestora, i que per això aquesta no va voler fer cap moviment, i que Víctor Font va pecar d’“inexperiència” amb la seva fórmula per abaratir el cost.

L’actualitat també va provocar que se li preguntés per les declaracions de Jordi Cruyff a la cadena SER, on assegura que el seu pare hauria votat Joan Laporta. “No sé si li dona l’estocada a Font però jo em centro en presentar les meves idees i el meu projecte. Per això nosaltres tenim Lluís Carreras parlant al nostre costat, gent que s’involucra en un projecte.”, ha dit, en referència a que ni Jordi Cruyff ni Xavi Hernández, dos dels homes forts de Font en l’àrea esportiva ho poden fer. Freixa si que coincideix amb Jordi Cruyff en què hi ha més il·lusió. “Hi ha il·lusió en el club, no tan en que cal il·lusionar-se sinó perquè tenim un equip que en la situació que tenim estan sortint jugadors joves, l’arribada de Pedri es estratosfèrica no tinc paraules per definir la qualitat i personalitat d’un jugador com ell de només 17 anys. Ens estem il·lusionant amb un equip que va en trajectòria ascendent.”, ha afirmat.

Freixa també ha defensat que es pot ser un gran defensor de Nuñez com a president per haver fet una gestió responsable a nivell econòmic i patrimonial i també ser Cruyffista per ser un amant del seu futbol. “És compatible. Jo no sóc Cruyffista en el sentit del lobby que existeix i que decideix qui ho és i qui no.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)