Barça

Font: “Laporta és el passat i nosaltres som el futur”

Eleccions. El líder de Sí al Futur ataca de nou Laporta per l’absència en els dos primers debats i diu que ara com ara encara hi ha una bossa important d’indecisos d’uns 35.000 socis

Falten només 16 dies per a les eleccions a la presidència del FC Barcelona i Víctor Font assegura que ara com ara encara hi ha una bossa important d’indecisos d’uns 35.000 socis que acabarà decantant la balança. El líder de la candidatura Sí al Futur va presentar ahir els resultats de l’enquesta encarregada pel seu equip a l’empresa GAPS Política i Societat. Segons Font, ara mateix “hi ha més de 35.000 socis del Barça que no tenen decidit el seu vot i els que el tenen plenament decidit són una minoria”. “Sabem que aquest és un món molt presidencialista i que, normalment, es vota la persona, però és interessant veure que els socis tenen molt present, més del 90% d’ells, que ara cal votar el millor projecte. Tres de cada quatre creuen que el risc de convertir-se en societat anònima és real”, diu.

Font va aprofitar la roda de premsa d’ahir per arremetre de nou contra Joan Laporta per la seva absència en els debats organitzats pel Círculo Ecuestre i Barça TV. “La televisió del club va organitzar un debat i un dels candidats va decidir no anar-hi, menyspreant als socis. El fet de no poder contrastar projectes és una situació greu, més que mai ara”. “No podem votar sobre la base de la percepció d’un sextet de fa dotze anys. No formant part dels debats ni contrastant projectes, s’intenta precisament això. S’intenta que amb la percepció del passat ja n’hi hagi prou. Amb el passat no construirem el futur”, va assegurar. “Amb una pancarta no solucionem el futur, necessitem projecte i contrastar.”

Des de la candidatura de Joan Laporta han excusat la presència en aquests dos primers debats per una qüestió d’agenda i sí que està confirmada la seva presència en els tres debats de la setmana prèvia als comicis, organitzats per TV3, RAC1 i la Confederació de Penyes del Barça.

Sobre l’actual moment anímic de l’equip després del desastre contra el PSG, Font diu que ara és moment de donar suport a Ronald Koeman i a la plantilla: “Cal fer tots els possibles per animar l’equip, donar-li estabilitat i assegurar que seguim competint fins a l’últim moment. Un resultat d’1-4 sabem que és difícilment remuntable, però s’han vist coses tan difícils o fins i tot més. En la copa tampoc serà gens senzill. En la lliga l’Atlético comença a fallar i cal estar atents.” “Ahir em van enviar la previsió de la plantilla per a la temporada que ve i el panorama és molt il·lusionador. Comptem amb Messi i, si no hi és, caldrà reforçar aquesta parcel·la. No explicaré ara les altes o baixes que surten en aquest informe.”

Víctor Font també va parlar del mercat i en aquest sentit va ser clar. És inviable fer alguna gran inversió: “És irresponsable dir que podem fitxar Haaland. No podem fer electoralisme. En la pròxima finestra de fitxatges d’estiu només podrem abordar oportunitats de mercat. Tindrem entre 150 i 200 milions de pèrdues. Devem 700 quilos i hem d’anar als bancs i dir que no podem pagar. No utilitzem rumors per confondre la gent.”

VALORACIONS

És irresponsable dir que podem fitxar Haaland. No es pot fer electoralisme. Només podrem abordar oportunitats de mercat
Ahir em van enviar la previsió de la plantilla per a la temporada que ve i el panorama és molt il·lusionador. Comptem amb Leo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)