Barça

Koeman: “Acceptem el que ens va passar, però hem de reaccionar”

Barça. El tècnic del Barça ha parlat aquest migdia, en roda de premsa, en la prèvia del partit contra el Cadis

L’entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, ha parlat aquest migdia en roda de premsa, en la prèvia del partit de demà, contra el Cadis, al Camp Nou. Aquestes són les seves manifestacions:

El Cadis: “Després d’una derrota com la del PSG, sempre es bo tenir un partit de seguida. Per demostrar que podem estar millor. Tenim una bona trajectòria en la lliga en els últims mesos i hem de seguir demostrant que tenim ambició. Acceptem el que ens va passar, però hem de reaccionar.”

Quin missatge ha donat a la plantilla per mirar de recuperar-la?: “El món no s’acaba després d’una derrota. Hem d’analitzar i millorar. Parlar i entrenar. L’altre dia vam perdre moltes més pilotes que de costum. S’ha de posar intensitat. Espero que sortim forts contra el Cadis.”

Quin és ara l’objectiu per al Barça?: “Encara estem a les tres competicions. Sobre tot la champions és molt complicat.A la copa, crec que si repetim el partit que vam fer, amb més efectivitat i sort, podem remuntar. A la lliga tenim una bona trajectòria, però depenem de l’equip que està al davant. Hem de seguir treballant.”

L’objectiu és la copa o la lliga?: “El principal és mirar cada partit. Aquesta és la millor manera de guanyar coses. No és bo pensar ara en el Sevilla, quan tenim tres partits abans.”

Halland: “Tinc les meves idees de futur per a l’equip, però haig d’esperar al president.”

El seu Barça, incapaç de jugar contra els equips grans: “Contra el PSG, podem guanyar a casa seva. A la Juve la vam guanyar allà i vam perdre aquí, empatats. És complicat dir si aquesta afirmació és certa. L’altre dia, el PSG va tenir molta efectivitat. No crec que no puguem competir. Hem estat a prop i hem tingut les nostres oportunitats. Podem guanyar a qualsevol, però des fa un temps és més complicat. I més si no podem comptar amb tots els jugadors.”

Critiques de la premsa: “No em molesten. La meva feina és preparar l’equip.”

El nivell de la lliga espanyola ha baixat?: “No. És massa fàcil treure conclusions per els partits d’aquesta setmana. Els equips espanyols són forts, ha estat un moment concret.”

Piqué: “Està bé. Vam fer bé de donar-li 65 minuts l’altre dia. Està disponible.”

Com ha trobat els futbolistes després dels dos dies de festa?: “És normal que estiguin baixos d’ànims després del que ens va passar. És una bona actitud. Divendres hi havia un ambient més baix. Avui he vist el grup com abans, amb ganes de jugar demà.”

Gols rebuts a pilota aturada: “Analitzem aquestes jugades i veiem que no sempre és la culpa del mateix. Hem d’estar més concentrats. No tenim força ni altura. I cal no fer faltes inútils, on el contrari ens pot fer mal.”

Discussió Piqué i Griezmann: “Durant el partit hi ha molta emoció. És bo tenir gent que reaccioni. Durant el partit no tinc cap problema que passi això, m’agrada. Després, ja ens comunicarem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)