Barça

Freixa proposa un carnet que reveli la genealogia dels socis

Eleccions. El candidat aposta per identificar el grau de barcelonisme dels associats al club

Toni Freixa ha explicat aquest matí com serà el carnet anual del 2022 per als socis del FC Barcelona, si guanya les eleccions del pròxim 7 de març. Es tracta d’un document multifuncional, fet amb tecnologia punta i preparat per a l’accés biomètric a Camp Nou i a tots els serveis. El carnet revelarà, a més, la genealogia de cada barcelonista, la seva història personal i la identitat dels seus orígens i la seva línia successòria.

La candidatura de ‘Fidels al Barça’ pretén dotar als socis barcelonistes d’una eina que reconstrueixi la seva estructura familiar. Si Freixa és president, el carnet incorporarà un codi d’estrelles o símbols, una per cada generació predecessora o continuadora. Tres estrelles, per exemple, si el soci forma part d’una família de la qual avi, fill i nét ja formen part de la massa social blaugrana. L’ordre, descendent, destaca la posició de cada soci, destacant la mida de l’estrella que es correspon amb el titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)