Barça

Freixa promet tres grans fitxatges si és president

Eleccions. Serien dos davanters de “referència” i un defensa i els pagaria amb els 250 milions que espera cobrar per la venda del 49 per cent del Barça Corporate

En una entrevista a El Món a Rac1, el candidat a la presidència del FC Barcelona, Toni Freixa, ha anunciat que si és president farà tres fitxatges de pes de cara a la temporada 2021-2022. “Seran dos cracs diferencials, de referència, en atac i un defensa.”, ha assegurat. No ha volgut dir els noms ni si estan consensuats amb Koeman, però Freixa està segur que seran del gust del tècnic holandès, que complirà el seu contracte si ell és president. “Estic convençut que li encantaran, són dos jugadors únics.”.

Ha sorprès amb l’anunci perquè normalment futbolistes d’aquesta qualitat costen molts diners i el club passa per una situació econòmica molt compromesa. Però en la mateixa entrevista ha anunciat que ho pagarà gràcies a un acord tancat amb un inversor que pagarà 250 milions d’euros pel 49 per cent del Barça Corporate. El candidat ha tornat a definir-se com a Cruyffista i ha volgut explicar-se sobre la retirada de la condició de president d’honor del Barça i que tanta polèmica va crear.

Freixa s’ha mostrat optimista respecte a la possibilitat de vèncer el dia 7 de març i ha explicat que si en les eleccions del 2015 va aconseguir més firmes que vots va ser perquè després el soci va practicar el “vot útil” i ha insistit en que a ell no li costa gaire obtenir avals perquè coneix molts barcelonistes gràcies a que sempre va al camp i a molts viatges.

Sobre la seva filtració del fitxatge de Gasol, i que ha molestat al jugador i al club, s’ha defensat dient que ho havia fet per “transmetre il·lusió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)