Barça

Freixa no es resigna a no incorporar grans jugadors

Eleccions. Diu que fitxarà dos davanters diferencials i un defensa amb els 250 milions que cobrarà per la venda del 49% del Barça Corporate

Malgrat la difícil situació econòmica del FC Barcelona i que durant la campanya tots els candidats no han parat de parlar de plans de xoc, renegociacions del deute amb els bancs i reduccions de despeses i de la massa salarial, un d’ells, Toni Freixa, no es resigna a no incorporar grans jugadors i en una entrevista a El món a RAC1 va anunciar que, de cara a la temporada 2021/22, pensa fer tres fitxatges de pes per reforçar l’equip. “Seran dos cracs diferencials, de referència, en atac, i un defensa.”

No va voler confirmar si es tracta de Haaland i Mbappé perquè no vol perjudicar la negociació, però sí que va revelar que ja ha iniciat les converses amb l’entorn dels jugadors i amb els clubs on juguen actualment. Els fons sortiran d’una injecció de diners que Freixa també té lligada, segons va assegurar. Té un acord tancat amb un inversor que pagarà 250 milions d’euros pel 49% del Barça Corporate. Per motius de confidencialitat, no en va poder revelar el nom i va insistir que el Barça Innovation Hub i Barça Studios tenen molt potencial de creixement. “Hi ha patrocinadors i inversors que volen créixer juntament amb el Barça.”

Freixa, que es va tornar a definir com a cruyffista, es va mostrar optimista respecte a la possibilitat de vèncer el dia 7 de març i va explicar que si en les eleccions del 2015 va aconseguir més firmes que vots va ser perquè després el soci va practicar el “vot útil”, i va insistir que a ell no li costa gaire obtenir avals perquè coneix molts barcelonistes gràcies al fet que sempre va al camp i a molts viatges. Sobre la seva filtració del fitxatge de Pau Gasol, que ha molestat el jugador i els que governen ara el club, s’ha defensat dient que ho havia fet per “transmetre il·lusió”.

NOMS

No va voler confirmar si es referia a Haaland i Mbappé, que estan sonant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)