Barça

Laporta va definint l’estructura esportiva

Eleccions. L’expresident i candidat ha presentat el seu projecte esportiu envoltat per Valdés, Sergi, Alexanko, Víctor, Pichi Alonso, Xavi Llorens, Albert Benaiges i Mateu Alemany

Tot i que ha continuat amb la seva filosofia de no donar noms en campanya ni de voler lligar cap persona a cap càrrec “perquè estem enmig de la temporada i perquè per respecte als professionals que treballen en el club, primer parlarem amb ells i després prendrem les decisions”, Joan Laporta comença a donar pistes sobre alguns dels noms que formaran part de l’àrea esportiva del Barça si l’expresident guanya les eleccions del 7 de març. Laporta ha presentat el seu projecte esportiu acompanyat per Rafa Yuste, que serà vicepresident esportiu del club en cas de victòria electoral. També de Xavier Budó, que ha treballat un dels pilars del programa, el Centre d’Excel·lència Esportiva, i Jordi Mompart, professor de física de la UAB que ha treballat l’aplicació de la intel·ligència artificial en el món de l’esport. I ho ha fet envoltat per Víctor Valdés, Sergi Barjuan, José Ramón Alexanko, Víctor Muñoz, Pichi Alonso, Xavi Llorens, Albert Benaiges i Mateu Alemany. Benaiges ha estat un dels noms de la presentació. Víctor Font l’havia presentat com un dels actius del seu projecte i el també candidat ha acusat Laporta de posar al formador entre l’espasa i la paret. “Respecto el que diguin altres candidats, tot i que veig nerviosisme. Jo no he posat entre l’espasa i la paret ningú. L’Albert va treballar molt bé en el club al costat d’Alexanko i estic content que estigui aquí”, ha dit Laporta, que ha confirmat que compta amb Benaiges i Xavi Llorens per treballar en un futbol base que ha de tenir com a director Alexanko. El candidat ha dit no tenir res tancat amb Mateu Alemany, però és un secret a veus que el mallorquí serà el director general del club si Laporta guanya les eleccions. “Amb en Víctor segur que ens posarem d’acord”, ha dit Laporta quan se li ha preguntat per Valdés. Més explícit ha estat Yuste. “Et vas deixar la pell i mai et podrem agrair tot el que vas fer pel Barça. Per a mi és el millor porter de la història i ens agradaria comptar amb la seva experiència en el departament tècnic perquè ajudi a tots els porters de l’entitat. Des dels més petits fins al primer equip”. Per vídeo han donat suport a Laporta exfutbolitstes com Rafa Márquez, Samuel Eto’o i Deco i el nom de Carles Puyol també ha estat present en la presentació. “El poso com a exemple sempre, era el capità de tots els altres jugadors. Hi ha coses cabdals en el nostre club, com la Fundació. Allà es cultiven els nostres valors. M’agradarà que estigui amb nosaltres”, ha dit Yuste. Laporta ha explicat que l’estructura tindrà un director esportiu que també serà l’encarregat de les relacions institucionals i un secretari tècnic. Jordi Cruyff, un altre dels actius de la candidatura de Víctor Font, apunta a ocupar el primer d’aquests càrrecs. “Tots són actius del Barça. Tenim bona relació amb ells. I si guanyem, valorarem totes les possibilitats”, ha dit l’expresident respecte a noms com els d’Iniesta i Xavi, pal de paller del projecte de Font.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)