Barça

Font lamenta les formes de Laporta i insisteix que no té un projecte treballat

Eleccions. Ha lamentat que s’hagi posat entre l’espasa i la paret a Albert Benaiges i que filtri que comptarà amb Jordi Cruyff sense especificar quines funcions faria en el seu organigrama

Víctor Font segueix endurint les seves crítiques a Joan Laporta. A la ja habitual d’acusar-lo de no tenir un projecte treballat en contrast amb el seu, avui considera que el seu rival a les urnes ha traspassat “línies vermelles” perquè considera que ha pressionat Albert Benaiges perquè acudís a la seva presentació del projecte esportiu quan sap perfectament que l’expert en futbol formatiu és un dels professionals amb qui Font compta i ja porta temps treballant. “És un dia trist avui. Portem temps treballant amb actius del Barça i per nosaltres demanar exclusivitat no té sentit. Mai hem demanat l’exclusivitat a ningú perquè això perjudicaria els interessos del Barça. No hi ha projecte (en referència a Laporta). Que s’hagi pressionat a l’Albert amb: ’estàs amb mi o contra mi’. És perjudicial per al Barça i actius com l’Albert no es mereixen que se’ls posi entre l’espasa i la paret.”, ha dit.

Font creu que el que avui al matí ha fet Laporta és presentar només un grup de barcelonistes per fer-se una foto però que no ha concretat res. I fins i tot, ha lamentat que no s’hagi citat ni a Xavi com un dels actius amb que comptaria si guanya les eleccions. “Entenc que estem a una campanya electoral, però penso que hi ha línies vermelles que no té sentit creuar. També vull dir que el nom de Xavi no s’ha mencionat i això em decep profundament. El lideratge de Xavi és el que ens cal. Se m’acusa sempre de criticar Laporta, estem en campanya electoral. Tinc la sensació que l’emperador va despullat i ningú s’atreveix a dir-ho. Es veu claríssimament els casos d’improvisació.”, ha denunciat.

El candidat de Sí al futur ha fet aquestes declaracions durant la presentació del seu projecte pel retorn immediat de públic al Camp Nou, al Palau Blaugrana i al Johan Cruyff. Vol que el 4 d’abril contra el Valladolid ja hi vagin 25.000 espectadors. Els altres partits serien contra el Getafe, el Granada, l’Atlético i el Celta. “Això ho hem de liderar nosaltres, perquè al Madrid no li interessa. Ja hem parlat amb Tebas i amb alguns clubs.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)