Barça

El confinament comarcal complica el vot en les eleccions

El confinament comarcal que ha perllongat el govern aquest matí després de la reunió del Procicat tindrà una incidència directa en les eleccions del Barça perquè farà impossible que els socis residents en comarques diferents a les dels punts de votació (Barcelonès, Segrià, Tarragonès, Baix Ebre i Gironès) no ho podran fer de manera presencial a menys que trenquin aquest confinament.

Això propiciarà situacions tan insòlites com que un soci que visqui a Cornellà, Esplugues o Sant Just Desvern, a escassos dos quilòmetres del Camp Nou, no pugui exercir el seu dret a vot i un soci de Maials pugui desplaçar-se a Lleida (uns 40 km) sense problemes) mentre un de Palamós, Banyoles o Figueres no pot anar fins a Girona.

Les eleccions previstes inicialment pel 24 de gener, es van ajornar fins al 7 de març per la incertesa epidemiològica (tot i que les del 14 de febrer es van mantenir) però en aquell moment no es va advertir que qui no visqués en la comarca del punt de votació no podria votar si hi havia restriccions de mobilitat. 22.811 socis dels gairebé 110.000 amb dret a vot van sol·licitar el vot per correu, però el termini es va acabar el 9 de febrer i, per tant, ja no és solució i, a dia d’avui, no es preveu que el carnet de soci del Barça habiliti el seu titular per trencar el confinament comarcal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)