Barça

Victòria solvent contra un rival dur (0-3)

Eibar 0 - Barça 3

El Barça ha aconseguit una nova victòria còmoda i continua mantenint distàncies amb els seus perseguidors en el camí pel títol. El conjunt blaugrana ha sumat la dissetena victòria en disset partits, aquest cop contra l’Eibar, un rival que li ha posat les coses difícils i que no ha permès que les blaugrana sentenciessin abans del segon temps.

Com és habitual, el Barça ha començat dominant el partit, posant setge a l’àrea del rival. Ha patit un ensurt en un xut de Kgatlana que ha sortit fora però, de seguida, l’equip de Lluís Cortés ha reaccionat i ha aconseguit un gran gol de Melanie aprofitant un refús de la defensa del rival. Amb el resultat a favor, les blaugrana no han gaudit de més ocasions fins el segon temps mentre veia com el rival s’apropava en accions puntuals. Paños ha hagut d’intervenir a un servei de Kgatlana que ha estat un malson per la defensa visitant. Tot plegat ha quedat en un ensurt fins que Caldentey, al minut 66, ha fet el segon gol i ha posat les coses a lloc, tot aprofitant un refús de la portera de l’Eibar. Caldentey també ha estat protagonista del tercer gol assistint Jennifer Hermoso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)