Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“L’equip ha estat fenomenal”

Ronald Koeman estava molt satisfet de la victòria i de la imatge del seu equip al Sánchez Pizjuán. Per ell, la clau va ser tenir el control i no permetre que el Sevilla jugués còmode. “L’equip ha estat fenomenal. Per mi, la clau ha estat no deixar jugar el Sevilla amb una gran pressió i molta agressivitat en defensa.” El canvi de sistema utilitzat va servir, precisament, per afavorir la pressió als de Lopetegui i per aprofitar la velocitat amb espais de Dembélé.

Griezmann no va jugar, sacrificat pel canvi de sistema, i fins i tot va preferir fer entrar Braithwaite. No es tracta, però, de cap càstig. “Zero minuts de Griezmann? No és cap missatge. Hem canviat el sistema per aprofitar la velocitat de Dembélé i després ha entrat Braithwaite perquè era el millor per a l’equip”, va indicar. Koeman va valorar molt positivament els minuts d’Ilaix Moriba, que va reemplaçar Pedri. “Ha estat molt bé amb la pilota, ha pressionat i ha aportat molt en els últims minuts. Ho hem de destacar perquè és molt jove. Està aprenent i té molt futur.” Del canari i Araujo va dir que caldrà esperar a veure si arriben a dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)