Barça

El Barça es posa a disposició de la justícia i demana la presumpció d’innocència pels detinguts

BarçaGate

El FC Barcelona ha emès fa una estona un comunicat on reitera que es posa a disposició de la justícia per tal de col·laborar en tot el que calgui sobre l’afer investigat i reclama la presumpció d’innocència per tots els detinguts. Aquest és el comunicat íntegre de l’entitat blaugrana:

“Davant de l’entrada i registre del cos de Mossos d’Esquadra aquest matí a les oficines del Camp Nou, per ordre de la titular del Jutjat d’Instrucció 13, de Barcelona, que instrueix el cas de la contractació de serveis de monitorització de les xarxes socials, el FC Barcelona ha ofert la seva plena col·laboració a l’autoritat judicial i policial per tal d’aclarir els fets objecte d’aquesta investigació.

La informació i la documentació requerides per la policia judicial s’han circumscrit, estrictament, als fets relatius a aquest cas.

El FC Barcelona expressa el seu màxim respecte pel procediment judicial en curs, i pel principi de la presumpció d’innocència de les persones afectades en el marc d’aquestes actuacions.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)