Barça

Cortés: “Tan de bo puguem anar a Dinamarca amb una gran diferència”

UEFA Women’s Champions League.

L’entrenador del Barça, Lluís Cortés, i la capitana Marta Torrejón, han comparegut davant dels mitjans en la prèvia del partit que enfrontarà el conjunt blaugrana i el Fortuna Hjorring

Cortés: “Tan de bo puguem anar a Dinamarca amb una gran diferència. Primer hem de pensar en el partit de demà. Hem de fer un bon paritt, reproduir al que fem al Johan en els partits de lliga. No encaixar ens dona molta vida, però també hem de ser conscients que marcar gols ens ha de facilitar la tornada.

Cortés: No només és difícil si no que a més, la seva competició ha estat aturada, hi ha hagut canvis en la temporada i sí que és cert que tenim els partits amistosos, i tot això ens pot ajudar. No obstant això, el primer no ens podem relaxar, no podem pensar que serà un partit fàcil i l’equip ho té interioritzat, és un missatge que ha calat molt dins l’equip i amb la informació que tenim, equip jove, dinàmic, que ha patit canvis, pot sorprendre amb jugadores joves. I hem d’estar preparades per competir. Una de les il·lusions de l’equip, no cometre errades, no concedir i ser nosaltres mateixes fins el final.

Cortes: En setmanes de doble partit no dona temps de gaire més que mirar el que fem nosaltres. Tota la situació que es va donar ahir [respecte a les detencions en la darrera cúpula directiva], és una cosa que no podem obviar però que hem de ser capaces de centrar-nos en el que depèn de nosaltres. Perquè el club vagi bé, hem d’entrenar el millor possible, jugar el millor possible, fer un bon partit i això és tot el què depèn de nosaltres. Tot el que passi a més, poc hi podem fer.

Cortes: En general, és difícil d’imaginar què farà el rival. No obstant això, sí que ens imaginem que intenti protegir-se i no assumeixi riscos d’entrada. No és agressiu en la pressió però troba transicions ràpides perquè té jugadores que són habilidoses, i jugadores en banda que tenen velocitat. És un perfil de rival que ens hem trobat en la lliga.

Torrejon: No m’agrada sortir a especular, l’equip que trii el Lluís està capacitat per donar el millor en uns vuitens de la Champions. A nivell personal, em trobo en el meu 100%.

Torrejon: L’equip està acostumat a les aturades de seleccions i per la cohesió i la unitat que té, per deu dies de seleccions no ens afecta per res. Afrontem aquest partit amb ganes i il·lusió i ens centrem en nosaltres. Ja sigui Champions o lliga, sortirem igual que qualsevol altre partit.

Torrejon: L’equip està tranquil. Ens hem de precoupar de nosaltres mateixes i fer bé la nostra feina. El club recolza el futbol femení i això continuarà sent així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)