Barça

Koeman: “Demano porteria a zero i més efectivitat”

Roda de premsa. El tècnic del Barça lamenta la detenció de Bartomeu i insisteix a anunciar que definirà el seu futur amb el nou president, després de les eleccions de diumenge

Aquestes han estat les manifestacions de Ronald Koeman en la prèvia del partit de tornada de la semifinal de copa, contra el Sevilla, de demà a la nit. El tècnic holandès, com no podria ser d’una altra manera, ha repassat la convulsa actualitat del Barça.

El Sevilla: “Després del resultat de l’altre dia, tenim confiança de poder remuntar. Però hem de superar un 2-0: cal fer un partit encara millor que dissabte. Res és impossible”

Pedri, a punt: “Hi ha coses que no es poden explicar. Em vaig sorprendre ahir per la tarda, perquè no va sentir molèsties. Aquest mati s’ha entrenat sense cap problema. Esperarem fins demà. Crec quer podria estar a la llista”

Les detencions de Bartomeu i companyia: “Per a la imatge del club no és bo. S’ha d’esperar. No puc opinar perquè no estava aquí. Nosaltres ens hem de concentrar en remuntar el partit. Sobre el demés no podem fer res.”

Quin missatge ha donat als jugadors?: “Sabem que és un 2-0 en contra, un resultat dolent per remuntar. Però tenim opcions. Hem demostrat que tenim gana i que podem fer coses bones. Necessitem més efectivitat de la que hem tingut darrerament. Si demano alguna cosa és porteria a zero i més efectivitat.”

Xavi Hernández: “No em preocupa. Tinc un contracte i parlaré amb el nou president. M’ensenyarà el seu camí. Però això serà la pròxima setmana.”

Està en el millor lloc però en el pitjor moment?: “Tots els clubs passen moments complicats. És cert que ens passen moltes coses. L’equip i el cos tècnic estem contents i lluitem per guanyar coses. És el més important. El que compta és el futbol. I aquest és el millor lloc, sabent els problemes que hi ha. Fins a l’últim dia donaré el màxim pel Barça.”

Està igual de motivat que el primer dia?: “Si, és la mateixa. Sabia que arribar al Barça enmig de la pandèmia i amb el que ha passat, seria complicat. Sempre hi ha moments difícils i també bons moments. Si no volgués això marxaria de vacances, però vull estar aquí. El treball del nou president serà indicar quin camí vol i això passarà la setmana que ve.”

Tres centrals al Pizjuán. Repetirà?: “El més important d’un sistema és la mentalitat de l’equip per aplicar-lo, saber pressionar i estar junts. Quan tenim la pilota sabem que fem un bon joc. En qualsevol partit hem creat oportunitats. Si seguim així, hi ha possibilitats.”

Si hagués sabut el que passaria, hauria acceptat l’oferta del Barça?: “No se sap el que pot passar en molts moments. Quan em van trucar estava convençut d’acceptar, sabent el moment que hi havia. Des d’aleshores fins avui he mirat de fer el que vam parlar aleshores. La vida són alts i baixos, afrontar i resoldre problemes.”

Araujo: “No s’ha entrenat perquè encara té molèsties. Demà decidirem si entra a la llista.”

Fins a quin punt seria important remuntar?: “Clar que ho seria. Suposaria una injecció importantíssima per al futur d’aquesta temporada. Creiem que ho podem fer però s’ha de demostrar”.

Bartomeu: “Em sap greu. Vaig estar fotut quan vaig saber la notícia. Em sap grau per ell i per l’Òscar Grau. Vaig tenir bons moments amb ells. Bartu, amb mi, ha estat una persona excepcional.”

Quins plans de futur té: “No he parlat amb ningú. S’ha de veure qui és el president i quin projecte esportiu té. Si no hi ha un futur per a mi, hi haurà un problema, perquè tinc un any més de contracte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)