Barça

El Barça afronta el primer assalt del desenllaç europeu

UEFA Women’s Champions League. Les blaugrana reben el Fortuna en l’anada dels vuitens de la copa d’Europa (16.45 h, Esport 3 i Barça TV)

La recta final de la Champions League ja és aquí. D’aquí a dos mesos, el futbol tindrà un altre equip campió d’Europa i el Barça espera treure’s l’espina de la temporada passada coronant-se com el millor equip d’Europa. Abans, haurà de superar quatre eliminatòries, la primera de les quals comença avui (16.45 h, Barça TV, Esport 3) a l’estadi Johan Cruyff contra el Fortuna Hjorring danès. El rival no és un dels més exigents a Europa, però l’equip de Cortés no es vol refiar tenint en compte les poques referències que té del rival.

Amb molts canvis de jugadores i sense competir regularment des de fa tres mesos es plantarà el Fortuna a Barcelona amb la intenció de sorprendre el conjunt blaugrana, que ha tingut una trajectòria immaculada aquesta temporada. L’equip es manté concentrat en la seva escomesa, incidint en l’aspecte mental. “La seva competició ha estat aturada i hi ha hagut canvis en la seva plantilla. No obstant això, no ens podem relaxar i l’equip ho té interioritzat, és un missatge que ha fet forat dins l’equip i, amb la informació que tenim, hem d’estar preparades per competir”, explica l’entrenador, Lluís Cortés, que és conscient que té un equip inferior al seu davant però incert: “En general, és difícil d’imaginar què farà el rival. No obstant això, sí que ens imaginem que intenti protegir-se i que no assumeixi riscos d’entrada. És un perfil de rival que ens hem trobat en la lliga”, hi afegeix el tècnic.

Sembla evident que el Barça no ha de tenir problemes per desfer-se del seu rival donada la trajectòria de l’equip, molt especialment a casa, on encadena 35 partits sense perdre. L’objectiu, doncs, ha de ser guanyar per la màxima diferència possible de gols per regular millor els descansos amb vista al partit de tornada, com ha passat en altres eliminatòries de vuitens de final en temporades anteriors. “No encaixar ens dona molta vida, però volem marcar gols per facilitar la tornada”, hi afegeix Cortés.

LES REACCIONS

No encaixar ens dona molta vida, però volem marcar gols per facilitar la tornada
Lluís Cortés
entrenador del barça
Ens hem de preocupar de nosaltres mateixes i fer bé la nostra feina
Marta Torrejón
capitana del barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)