Eliminatòria sentenciada en el partit d’anada (4-0)

Barça 4 - Fortuna Hjorring 0.

Barcelona 4 Fortuna 0

BARCELONA:Paños; Torrejon, Pereira, León (Hamraoui, 68’), Leila (Serrano, 68’); Guijarro, Putellas, Bonmatí (Losada, 68’); Graham, Hermoso (Oshoala, 77’) i Caldentey (Falcón, 77’).FORTUNA:Johansen; Thirge, Garnier (Carstens, 85’), Thomsen, Bruce, Frank (Hammer, 65’); Snerle (Frederiksen, 85’), Ochoa, Lundgaard (Riley, 74’), Dissing (Folds, 46’); i Holdt.GOLS:1-0 (12’) Hermoso. 2-0 (18’) Hermoso. 3-0 (57’) Hermoso. 4-0 (82’) Putellas.ÀRBITRE:Shukrula.T.G.:a la visitant Garnier.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada, al Johan Cruyff.

El Barça ha deixat encarrilada la classificació pels quarts de final després d’imposar-se amb contundència contra el Fortuna Hjorring danès. El desenllaç d’aquesta eliminatòria serà en set dies tot i que Lluís Cortés podrà donar descans a les seves millors jugadores vist el resultat i la diferència de nivell entre els dos equips.

El Barça, com és habitual durant la temporada, ha començat amb molta empenta buscant una diana que desencallés el partit. L’ha trobat en un cop de cap d’Hermoso, que ha aprofitat una centrada des de molt lluny de Graham Hansen per batre la portera danesa. El mateix esquema s’ha repetit sis minuts després, en una jugada personal de Hansen que ha capitalitzat Hermoso, després de molta estona sola i sense marcatge en el segon pal. El Barça s’ha encallat en el darrer tram del primer temps i no ha pogut sentenciar el partit molt abans, tot i que l’equip ho mereixia perquè estava sent àmpliament superior al seu rival. Hermoso, després d’una gran passada de Bonmatí, ha pogut fer el tercer gol abans del descans però el seu xut ha picat en el pal.

En la segona meitat, el Fortuna ha donat l’única senyal de vida en el partit; però Pereira ha interceptat la pilota amb habilitat i intel·ligència. El Barça ha tornat a fer fortuna a partir d’una internada per la banda de Graham Hansen que ha tornat a assistir Hermoso per anotar el seu hat-trick. Putellas s’ha situat prop del gol dues vegades però no ha acabat de definir en dues ocasions claríssimes. Torrejón també ha tingut una gran ocasió en un córner però Johansen ha estat ràpida de reflexes. La sentència definitiva ha arribat en una pilota aturada; centrada tensa i dura de Serrano en una falta lateral i Putellas ha acompanyat la pilota al fons de la xarxa.