Barça

Freixa: “Es vol parlar només de dos candidats, però al soci no se’l pot enganyar”

Eleccions. El candidat passa balanç a la campanya i insisteix en el seu missatge crític amb els mitjans de comunicació

Toni Freixa ha passat balanç de la campanya electoral en roda de premsa aquest matí. Aquestes són les manifestacions del candidat a la presidència del FC Barcelona, tres dies abans de la celebració de les eleccions:

Detencions de Bartomeu i companyia: “L’entrada dels mossos a les oficines del club va ser transmesa a la premsa perquè estaven avisats. Un expresident i un exempleat van passar la nit als calabossos de Travessera de Les Corts per anar a declarar, l’endemà, davant d’un jutge que està a la Gran Via. M’imagino que tot plegat persegueix alguna finalitat. confio en la justícia, també en la presumpció d’innocència. Que aparegui en plena campanya persegueix una finalitat, però al soci no se’l pot enganyar.”

Crític amb la premsa: “Una emissora publica ha entrevistat a un candidat i la majoria de preguntes eren sobre l’altre candidat, que no era jo. Es nota tant que el soci del Barça ja ho ha percebut.”

La seva campanya: “Hem treballat parlant amb el socis, oferint un responsable esportiu com és Lluís Carreras. No hem plantejat solucions que suposin més endeutament.”

Patrocinis: “Tenim un acord amb un grup inversor que injectarà 250 milions al Barça Corporate i estem en converses amb un patrocinador per a la samarreta per al curs 2022/23, que aportaria 60 milions durant cinc temporades. En total, són 550 milions d’euros els que hem treballat, sent una candidatura.”

Demana el vot: “Animo els socis a votar, sense por. Que siguin conscients del moment que estem vivint i cal que el nou president tingui la màxima legitimació.”

El seu patrocinador per a la samarreta: “No te relació amb l’inversor per al Barça Corprate. Es tracta d’una plataforma d’actius digitals que vol associar la seva imatge al Barça i no demana exclusivitat a la samarreta. Per tant, podem fer servir el patrocini de la màniga. També volem aconseguir que quan juguem a casa la samarreta estigui lliure de publicitat. Treballem en aquest patrocinador des del juny juliol.”

Si no guanyen: “Creiem que guanyarem, però en el cas que no guanyem, la feina que hem fet la posarem a disposició del club. Espero que els demés facin el mateix.”

Font: “Haurà d’explicar els salaris dels seus executius, perquè en porta tants. No és normal amb la situació econòmica del club.”

Jordi Cruyff: “Hem parlat amb tots els noms que han sortit en aquesta campanya i el Jordi és un d’ells. No revelem el que hem parlat amb ell perquè té contracte en vigor a la Xina.”

El confinament i les eleccions: “No es pot saltar el confinament comarcal per qüestions d’oci, però anar a votar es justifica plenament.”

Com està?: “Molt animat i satisfet. Em sento com els jugadors del Barça ahir: quan tens tot en contra, però vas superant les dificultats. Haver assistit a milions de comentaris i tertúlies on no hi érem i que la gent s’adoni i m’ho transmeti, és molt satisfactori.”

Les xarxes: “Les detencions buscaven incidir en les eleccions. No defenso Bartu, confio en la seva innocència. Les xarxes les hem patit tots. Jo poso una piulada i tinc milers de comentaris insultant-me. Hi ha una voluntat d’explicar només una part, com hi ha voluntat de parlar només de dos candidats.”

Com va viure la remuntada d’ahir des de la llotja?: “Amb nervis i comentant amb els altres dos candidats. Celebrant els gols i conscient que ens jugàvem el passi a una final en una temporada en què necessitem una il·lusió.”

Vot útil: “Representem la única opció que pot representar solucions per al club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)