Barça

Koeman: “Tinc la percepció que la gent torna a estar al costat de l’equip”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Osasuna-Barça

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que demà jugarà el seu equip a Pamplona contra l’Osasuna (21 h). Aquestes han estat les seves valoracions més destacades:

Jornada important

“És un partit molt important perquè diumenge hi ha el derbi madrileny i un dels dos perdrà punts. Sabem que l’Osasuna és un equip fort al seu estadi però estem preparats.”

El sistema amb 3 centrals

“No ens hem d’obsessionar amb un sistema. És més important l’actitud dels jugadors amb la pilota i sense. Tenir mobilitat i una bona actitud per pressionar.”

El seu futur a la banqueta amb l’arribada d’un nou president

“Tinc un any més de contracte. El nou president decidirà el nou camí. Parlarem. Però per a mi ara mateix el més important és preparar bé els partits. Estic concentrat en la meva feina. Estic fart de contestar aquest tipus de preguntes des de fa ja un temps.”

El derbi madrileny

“Si nosaltres no guanyem, és igual què passi entre l’Atlético i el Real Madrid. La prioritat ha de ser sumar els tres punts contra l’Osasuna.”

La lliga

“És una temporada llarga i tots els equips tenen pics de forma alts i baixos. Nosaltres ara estem bé. Però hem de seguir en aquesta línia perquè encara queda molt camí.”

El partit a París

“Els últims resultats, sobretot el del Sevilla, ens han donat molta moral. Però preferim no pensar encara en el partit de París. Demà contra l’Osasuna no podem fallar.”

Sobre Ilaix Moriba

“Està fent les coses molt bé. És una opció més que tenim en el mig del camp, igual que Riqui Puig. Hi ha molts joves que estan demanant oportunitats de jugar.”

El Sevilla va tenir un mal perdre?

“Són coses del futbol. Recordo que en el partit d’anada hi va haver penal a Jordi Alba i tampoc el van xiular. Jo crec que hem merescut estar en la final. La polèmica i la tensió és normal en aquest tipus d’eliminatòries.”

L’ambient actual

“Tinc la percepció que la gent torna a estar al costat de l’equip. Es nota en l’ambient. Per això és important que el públic pugui tornar a l’estadi quan abans millor.”

Està content amb l’equip?

“Hi ha molt bon ambient en el vestidor. Avui en dia l’equip creu en sí mateix. L’altre dia quan vaig veure tota la plantilla celebrant junta la remuntada és important, fins i tot els suplents que segur que estaven enfadats per no haver jugat. El vestidor està unit i és una gran notícia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)