El Santa Teresa també cau (0-3) davant un Barça intractable

1a divisió. Alexia, Jenni Hermoso i Patri signen els gols blaugrana

Divuit partits jugats, divuit victòries. El Barça de Lluís Cortés no afluixa i aquesta tarda ha continuat el seu camí triomfal a la primera divisió femenina imposant-se al camp del Santa Teresa de Badajoz per un clar 0-3. Alexia Putellas ha obert el marcador ben aviat, assistida per Jenni Hermoso, que ha estat, precisament, l’autora del 0-2, rematant un servei de cantonada en el segon minut de la represa. El tercer gol blaugrana ha estat, sens dubte, el millor de tots: ha arribat en el minut 72, gràcies a un xut des del mig del camp de Patri Guijarro que ha sorprès Aguirre, la portera del Santa Teresa.

El Barça es manté líder, amb tres partits menys que el segon classificat, que és el Llevant, al qual avantatja de set punts. L’equip de Cortés ha marcat, a més, 90 gols (cinc per paetit) i n’ha rebut només tres.