Barça

Votació descentralitzada

Descentralitzats i barcelonistes

El canvi obligat en el format de votació exigit pel protocol sanitari anti-Covid tenyeix de barcelonisme Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra

Bojan Krkic va votar a Lleida, i Oriol Alsina i Domènech Torrent ho van fer a Girona

El 2015 la jornada electoral al Camp Nou es va viure com una autèntica festa de la democràcia. El Barça, amb un enorme encert, va convertir l’esplanada de l’estadi en un espai lúdic immens on milers d’aficionats, petits i grans, van poder participar en algunes de les moltes activitats organitzades pel club. Els socis es van poder fotografiar al costat dels trofeus de l’últim triplet del primer equip de futbol i amb els tretze trofeus guanyats aquell any per les seccions professionals del club. Es van formar cues també per gaudir del tour exclusiu per l’interior del Camp Nou. Tallers, jocs i música van amenitzar els comicis durant tot el dia. Molts socis van exercir el seu dret a vot procedents d’arreu del territori català gràcies a una cinquantena d’autocars que el club va posar a la seva disposició. Més d’una trentena van ser coordinats des de la Confederació Mundial de Penyes. Aquest 2021 la fotografia ha estat absolutament diferent. La Covid-19 ha obligat a fer un canvi de rutines. Per primera vegada en la història del club, s’ha votat de manera descentralitzada, tal com exigia el protocol sanitari de la Generalitat. En total, sis punts de votació. El Camp Nou va ser la seu central (111 meses), però també es va poder votar a Girona (5), Lleida (2), Tarragona (3), Tortosa (1) i Andorra (2). El pavelló municipal de Fontajau, el poliesportiu de Camp Clar, els locals de la Federació Catalana de Futbol i el Palau de Congressos d’Andorra la Vella van respirar barcelonisme.

Bojan Krkic va votar a Lleida i anecdòtic va ser el cas d’Oriol Alsina. L’entrenador del Llagostera va votar al matí a Fontajau i a la tarda va dirigir el seu equip precisament a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B (4-2). Coses de la vida i capricis del calendari. Domènech Torrent va ser un altre dels rostres coneguts que van votar a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)