Barça

Font: “La il·lusió de portar el club al futur es manté”

Eleccions. L’empresari granollerí admet que ha quedat decebut pel resultat però preveu continuar treballant amb vista al futur

Els més de dos anys al darrere d’un projecte que pretenia transformar el Barça no es van quedar en el dia d’ahir. Almenys així ho va expressar Víctor Font, el segon en la cursa per la presidència del Barça, que si bé va ser poc clar a l’hora de manifestar si farà oposició activa a la junta de Laporta, sí que va explicar que continuarà treballant.

“Hem de reflexionar i digerir els resultats, però aquesta il·lusió d’ajudar a la transformació del club i portar-lo cap al futur es manté”, va manifestar Víctor Font després de conèixer els resultats dels comicis i de passar pel box de Laporta per felicitar el candidat guanyador: “Treballarem amb tota l’honestedat possible per assegurar que el Barça sigui com creiem que ha de ser en el futur, i ens posarem a la total disposició del club”, va afegir l’empresari granollerí, que va ser tebi a l’hora d’expressar quin serà el seu paper a partir d’ara: “Hem de posar-nos darrere del nou president i cal continuar treballant perquè el club continuï evolucionant.”

Reflexió

Interrogat sobre les causes de la derrota en les eleccions, Font va explicar que la popularitat de Laporta ha jugat un paper clau en els resultats: “El context en què està el club ha provocat que hi hagués un efecte rebot. Lluitàvem contra un expresident, molt conegut, i contra això ha estat molt complicat”, afirmava Font, que no va amagar la decepció per la seva derrota: “Ens hem quedat lluny del que volíem, perquè havíem treballat de valent per guanyar aquestes eleccions, tot i que agraeixo el suport dels milers de socis que ens han votat.”

El fet que ens hagin votat milers de socis validen la nostra proposta de portar el club a un futur que tard o d’hora arribarà
Ens hem quedat lluny dels vots que volíem aconseguir, perquè havíem treballat de valent per guanyar aquestes eleccions
Treballarem amb tota l’honestedat possible per assegurar que el Barça sigui com creiem que ha de ser en el futur
Hem de posar-nos darrere del nou president i cal continuar treballant perquè el club continuï evolucionant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)