Barça

A passar el tràmit

UEFA Women’s Champions League. El Barça vol tancar la classificació per als quarts en el duel de tornada davant el Fortuna. El contundent triomf de l’anada (4-0), el millor aval

El Barça és dominador absolut de la lliga, en la qual és líder solvent tot i haver jugat tres partits menys que els seus perseguidors, que avantatja de set punts. La sensació de tirania de la lliga estatal també s’ha traslladat, de moment, al Vell Continent, on les blaugrana no haurien de tenir problemes per eliminar El Fortuna Hjorring a Dinamarca en el duel de tornada (15.55 h./ Esports 3 i Barça TV). El millor aval de les catalanes és el contundent triomf aconseguit en el partit d’anada. Una golejada per 4-0 amb un triplet de Jennifer Hermoso i un gol d’Alexia Putellas pràcticament van deixar sentenciada l’eliminatòria. Així, doncs, el duel d’avui s’encara com un tràmit per certificar la seva presència en els quarts de final i, de nou, estar entre els vuit millors equips europeus. Un fet al qual s’han acostumat les jugadores de Lluís Cortés i que comportarà arribar a aquesta eliminatòria per sisena temporada consecutiva. Cal remuntar-se a la temporada 14/15, quan van caure eliminades pel Bristol Academy per veure les catalanes fora d’aquestes eliminatòries de privilegi. De fet, aquesta dinàmica guanyadora constata el creixement de les blaugrana. Des de llavors ha estat eliminat dues vegades en quarts, tres en semifinals i ha disputat una final, la que va perdre contra l’Olympique de Lió per 4-1 el 2019.

Sense confiances.

“La idea de l’equip sempre és sortir a guanyar el partit, tot i que tenim un bon avantatge de l’anada, però no podem confiar-nos, per al Fortuna guanyar el Barça seria un pas molt important”, va explicar el tècnic del Barça, Lluís Cortès, als mitjans oficials del club. “Òbviament l’accés està encaminat, però no pots anar a jugar el partit buscant el 0-0. No sé si elles sortiran a atacar o mantindran el plantejament de l’anada d’intentar fer mal en el contraatac. No hem de deixar que el Fortuna se senti amb possibilitats”, va considerar la central Mapi León.

LA PRÈVIA

La idea és sortir a guanyar el partit, tot i que tenim un bon avantatge, però no ens podem confiar
Lluís Cortés
ENTRENADOR DEL bARÇA
L’accés està encaminat, però no hem de deixar que el Fortuna se senti amb possibilitats
Mapi León
cENTRAL DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)