Barça

Sergio Ramos i Piqué, molt més que dues absències

El clàssic. El madridista és baixa segura i el blaugrana té molt difícil poder jugar. Entre els dos centrals han disputat 87 clàssics. El blanc ha fet cinc gols i el català n’ha marcat dos

Si no es produeix poc més que un miracle, el clàssic no tindrà la presència de dos clàssics del partit: Sergio Ramos i Gerard Piqué. El central del Barça es va entrenar en solitari dimecres, dia de festa de la plantilla de Ronald Koeman. Ahir ho va fer amb el grup, però continua tenint molèsties al genoll i ni el tècnic ni ell es volen arriscar i prefereixen que el central pugui estar totalment recuperat per a la final de copa del dia 17 contra l’Athletic. El defensa del Barça passarà avui una última prova i es decidirà després si entra en la llista de convocats. Jugar el clàssic és un dels objectius que es va marcar Piqué quan va caure lesionat al partit de tornada de les semifinals de copa contra el Sevilla.

Jugar contra el Real Madrid sempre és una motivació per al català. Són dos els gols que ha marcat contra els blancs com a blaugrana en els 39 clàssics que ha disputat. El primer va ser el sisè del famós 2-6 de la temporada 2008/09. Va haver d’esperar fins a la temporada 2015/16 per repetir. Va obrir el marcador amb una rematada de cap en un partit de lliga al Camp Nou que va acabar guanyant el Real Madrid (1-2). Si Piqué, que ha vist onze grogues contra el Real Madrid, no pot ser titular, caldrà veure si Koeman repeteix amb Mingueza, De Jong i Lenglet o dona entrada a Araujo.

Qui segur que no serà sobre el terreny de joc de l’Alfredo di Stéfano és Sergio Ramos. El capità del Real Madrid es va lesionar amb la selecció espanyola al bessó de la cama esquerra. És el jugador que més clàssics ha disputat (47). També per a ell són especials aquests partits. Ha marcat cinc gols contra el Barça, tots en partits de lliga i ha estat expulsat en tres clàssics. L’últim gol el va fer, de penal, en el clàssic de la primera volta, un penal assenyalat sobre ell mateix per una falta rigorosa de Lenglet. Aquell podria haver estat el seu últim clàssic. Ramos encara no ha renovat.

PIQUÉ

Va entrenar-se ahir amb el grup i avui passarà una última prova, però no arriscarà

Griezmann, absent per paternitat

Gerard Piqué es va entrenar ahir amb el grup, però no ho va fer Antoine Griezmann. El francès tenia el permís de Ronald Koeman per absentar-se. La raó era de pes. Griezmann va ser ahir pare per tercera vegada, com ell mateix va anunciar a les xarxes socials. La triple paternitat del davanter francès i de la seva parella, Erika Choperena, té una curiositat, que els seus tres fills han nascut el mateix dia, el 8 d’abril. L’Alba ho va fer ahir. També un 8 d’abril, del 2016, ho havia fet Mia. Tres anys més tard, el mateix dia, havia nascut Amaro, l’únic nen. Griezmann es reincorporarà avui als entrenaments i espera ser titular demà a Valdebebas i poder marcar un gol per dedica-li a Alba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)