Barça

Piqué entra en la convocatòria per jugar contra el Madrid

Clàssic. El central viatjarà a Madrid després de rebre l’alta mèdica aquest migdia. També viatjarà Sergi Roberto, l’altra gran novetat en la llista

Novetats importants en la llista de convocats facilitada fa uns minuts per Ronald Koeman de cara al clàssic de demà a Valdebebas (21 h). Gerard Piqué i Sergi Roberto han entrat finalment en la convocatòria i viatjaran a Madrid. En el cas del central català no estava del tot clar que viatgés després de les molèsties que ha notat aquesta última setmana en el seu genoll, però finalment estarà disponible. Els dos jugadors han rebut l’alta mèdica aquest migdia després de l’última sessió feta per l’equip a la ciutat esportiva.

L’expedició del Barça sortirà demà al matí cap a Madrid. La llista de convocats és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Lenglet, Pedri, Trincão, Alba, Sergi Roberto, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix, Mingueza i Aranu Tenas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)