Barça

Sergio Ramos millora el seu català i corregeix la pancarta

Clàssic. El central madridista i Amazon han esmenat l’errada gramatical de la pancarta anterior i avui s’ha penjat la nova

Sergio Ramos serà una de les grans absències del clàssic de demà al Di Stéfani. El capità, com ja se sabia, es perdrà el partit per lesió i veurà com Leo Messi l’atrapa en el rànquing de major número de partits jugats en la història dels clàssics. L’argentí sumarà demà el seu clàssic número 45. El capità madridista, tot i no jugar, torna a ser notícia en la prèvia per la seva ja famosa pancarta publicitària ubicada a Barcelona per promocionar la sèrie que repassa la seva vida.

Després del ridícul comès aquesta setmana col·locant una lona amb una greu errada gramatical, ara el capità madridista i Amazon han corregit l’error. En la pancarta inicial s’havia comès el següent error: “ganes de que em torneu a veure”. Aquest divendres s’ha col·locat la nova lona sense la preposició i s’ha afegit la frase “Ara sí, ens veiem sens(e) falta”, fent un joc de paraules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)