Barça

Posa el fre de mà

Madrid. El tècnic del Madrid, Zidane, garant de la paciència, confia en les possibilitats del seu equip, però no vol fer volar coloms passi el que passi en el partit contra el Barça

Cinc partits consecutius guanyant i acabat d’encarrilar l’accés a les semifinals de la Champions League, Zinedine Zidane no vol córrer. El tècnic francès vol anar pas a pas, primer rebaixant el to eufòric insaturat a l’entorn del Madrid, alhora que manté intacta la seva confiança en els jugadors. Zidane ha mantingut regularment aquest to, un perfil baix sempre a la defensa de la seva plantilla, descarregant-los de pressió i responsabilitat i en la prèvia d’un clàssic amb fortes connotacions no ha estalviat en prudència.

“Estem jugant molt bé i amb resultats positius. Hem millorat molt en defensa però haurem de fer un gran partit i volem guanyar. La temporada no ha acabat i no hem guanyat res encara”, va manifestar el tècnic que considera que el clàssic és important però no decisiu per la lluita per la lliga: “Són tres punts. La repercussió no és la mateixa i això ja ho sabem, però són només tres punts”, va manifestar l’exjugador francès, que no creu que perdre sigui dir adeu a les seves opcions a la lliga.

Com és habitual, Zidane no va ser gaire interpel·lat per les seves intencions futbolístiques (tampoc el tècnic és gaire amant de donar pistes), ni per com pensa aturar l’ofensiva blaugrana, però sí que es va referir a Messi: “Sabem de la importància de Messi i això no canviarà, però a la vegada juguem contra el Barça i no contra ell. Són tots molt bons.” A més, el tècnic es va pronunciar a favor que el capità del Barça continuï vestint de blaugrana: “Que es quedi, que està bé allà. També és bo per a la lliga.”

LES REACCIONS

Hem millorat molt en defensa, però haurem de fer un gran partit si volem guanyar. La temporada no s’ha acabat encara
Són tres punts. La repercussió no és la mateixa i això ja ho sabem, però són només tres punts
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)