Barça

El camp d’entrenament

Clàssic. El Real Madrid ha cedit onze punts aquesta temporada a Valdebebas, amb tres derrotes, contra el Llevant, el Cadis i l’Alavés. També va perdre a Europa contra el Xahktar

L’entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, es va queixar que el Real Madrid jugui els seus partits com a local “en un camp d’entrenament”. Una excusa després de caure dimarts (3-1) en l’anada dels quarts de final de la Champions. Valdebebas és la casa del Real Madrid des que el futbol va tornar després de la pandèmia i Florentino Pérez va aprofitar el futbol sense públic per remodelar el Santiago Bernabéu.

Tot i ser un camp que, per les seves característiques, pot beneficiar molt l’equip de Zinedine Zidane, acostumat a jugar allà on sempre ha entrenat, fins a quatre equips han aconseguit puntuar aquesta temporada en la lliga. Llevant, Alavés i Cadis es van emportar els tres punts de l’Alfredo Di Stéfano, mentre que la Real Sociedad va aconseguir un empat. El Real Madrid ha guanyat els altres deu partits que ha jugat com a local. Pel que fa a la lliga de campions, els blancs han guanyat quatre dels cinc partits que han jugat a Valdebebas aquesta temporada. Van perdre el primer 2-3 contra el Xahktar Donetsk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)