Barça

Laporta es reuneix amb el nou president del CSD

No hi ha hagut descans pel president Joan Laporta un dia després de perdre el clàssic contra el Real Madrid, que va viure en directe a les grades de Valdebebas. El nou president del FC Barcelona segueix fent feina i amb l’objectiu de recuperar el pes perdut en les màximes institucions esportives, avui s’ha reunit amb el nou president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Manuel Franco, en el càrrec des del passat 31 de març.

En la trobada també hi han estat presents els vicepresidents Rafa Yuste, de l’àrea esportiva, i Elena Fort, de l’institucional. “Tenia molt interès a visitar el Camp Nou i establir un primer contacte amb el president Joan Laporta després de la seva recent elecció. La conversa ha estat absolutament cordial i el més important és que ha nascut un esperit de col·laboració entre el Consejo Superior de Deportes i el FC Barcelona. Cal no oblidar la gran importància que té el Barça en molts àmbits de l’esport, no només en el futbol sinó en altres seccions on participa i de forma molt exitosa. I també amb el que té a veure també amb l’esport com a eina educativa i eina que fomenta valors. En aquest aspecte estem totalment d’acord que hem de seguir aquesta via de col·laboració.”, ha assenyalat Franco després de la trobada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)