Barça

Dembélé: “No he parlat de la meva renovació amb la nova directiva”

Entrevista. El francès reconeix que ara treballa més en defensa i assegura que Messi ajuda molt els companys, especialment els més joves

En una entrevista amb Bein Sport, Ousmane Dembélé ha parlat del seu futur i ha assegurat que encara no ha parlat sobre la seva renovació amb la nova directiva que presideix Joan Laporta. “El meu futur? Encara em queda un any de contracte. Encara no hi ha hagut cap conversa amb la nova directiva, però estic content i em sento bé. El nou president no el conec massa bé, però és molt proper als jugadors. Veurem com va”, ha manifestat el davanter francès, que acaba contracte amb el juny de 2022.

Dembélé treu ferro a la fama que el persegueix pels seus mals hàbits en les seves primeres temporades al Barça: “El meu estil de vida és molt bo. Això no és el que m’ha fet patir tantes vegades en el passat. La gent parla sense saber. A més, últimament no em lesiono.” Preguntat per la seva relació amb Leo Messi, el seu principal aliat aquesta temporada a l’atac, el dorsal 11 és clar: “Messi ens ajuda molt. Mai ens pressiona, al contrari. A mi em demana que busqui els espais i esperi la pilota.” I respecte al que li demana Ronald Koeman, reconeix que treballa més en defensa: “Em sento bé des del meu retorn. És cert que defenso més. Lenglet em fa broma i em diu que he de donar més cops de puny”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)