Barça

Laporta: “Messi és una persona extraordinària i té ganes de continuar en el Barça”

Futur. El president ha parlat aquest matí sobre la continuïtat de l’argentí i ha dit que “tot progressa adequadament” i que “ara la prioritat és la final de copa”

Joan Laporta, en la seva arribada aquest matí a l’aeroport del Prat en un vol procedent de Madrid, ha parlat del futur de Leo Messi. En declaracions a La Sexta i Cuatro, el president del Barça s’ha mostrat optimista amb la continuïtat del capità: “Messi? Tot progressa adequadament”. “Ha estat arribar al club i assumir aquest repte tant important que tenim al davant i que s’aconseguirà amb treball, treball i més treball”.

Preguntat per la seva abraçada amb Messi de l’altre dia, Laporta ha dit: “Veig els jugadors molt motivats”. “El que faré, sempre dins les possibilitats que té el club, és intentar que es quedi. El Leo és una persona extraordinària i té ganes de continuar en el Barça. D’això n’estic segur”.

Interpel·lat també per noms com Neymar i Haaland, Laporta ha esquivat la pregunta i ha dit que ara mateix la gran prioritat del Barça “és la final de copa de demà a Sevilla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)