Barça

“Estic com un canó i l’equip, igual”

Marcelino. L’entrenador de l’Athletic afirma que el seu equip arriba preparat mentalment a la final contra el Barça tot i la decepció d’haver perdut l’altra final contra la Real dies enrere i diu que serà fidel al seu estil

Marcelino García Toral s’enfrontarà avui per quarta vegada a Ronald Koeman en els últims mesos. El seu mirall és el títol de la supercopa guanyat el mes de gener contra el Barça: “Ja hem jugat tres partits contra ells i sabem on ens poden fer mal. Hem de parar aquestes vies i alhora fer-los mal nosaltres i tenir eficàcia.” “És una final i jugarem contra un equip al qual hem de guanyar amb el nostre joc, un punt de sort i rendint al nostre millor nivell.” “No jugarem de manera gaire diferent de com ho sabem fer.” A Marcelino no li passa pel cap res que no sigui una victòria, i encara més després d’haver perdut fa uns dies l’altra final de copa contra la Real: “Estic com un canó i els meus jugadors estan igual”. “L’afició de l’Athletic ha d’estar orgullosa que el seu equip jugui tres finals en només tres mesos.”

També va parlar ahir Iker Muniain. El capità de l’Athletic arriba amb molèsties a la final, però jugarà: “Em trobo bé. Al final són molts partits al llarg de la temporada i s’acumulen els minuts.” “Anímicament em trobo molt bé. Encara que, com és lògic, després de perdre la primera final vam quedar decebuts perquè la volíem dedicar a la nostra afició.” “Afrontem aquesta nova final contra el Barça amb tota la motivació i les ganes del món. Ens ha costat molt arribar fins aquí”, explicava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)