Golejada escandalosa contra el cuer (9-0)

Les blaugrana igualen contra el Deportivo Abanca la millor xifra de gols en un partit d’aquest curs

El Barça ha sumat la vint-i-tresena victòria del curs (en 23 partits) en la lliga en un partit en què les blaugrana han passat per sobre del seu rival, el Deportivo Abanda, cuer de la lliga. El 9-0 registrat iguala el millor resultat de la temporada: el que es va registrar contra el Santa Teresa.

El Barça ha començat amb molta intensitat i amb la voluntat de deixar el partit enllestit en la primera meitat. El primer gol ha estat obra de Mapi León en una rematada després d’una centrada de Losada (10’). Poc després ha arribat el gol den pròpia porta de Noelia després d’un llançament de falta d’Hermoso (18’). Tot seguit, Alexia ha fet un doblet en tres minuts deixant el partit sentenciat abans del descans. Però tot i així han arribat tres dianes més: una d’Hermoso, després d’una passada de Graham, un en pròpia porta del Deportivo; i un altre de Torrejón aprofitant un cop de cap d’Hermoso al travesser. Putellas ha fet el trio de gols aprofitant una gran assistència d’Hermoso. I la davantera madrilenya ha arrodonit el matx des del punt de penal.