Barça

Messi: “És una copa molt especial per a mi”

Final copa. El capità, eufòric després d’aixecar el seu primer trofeu amb el braçal

Després d’aixecar la copa, Leo Messi ha manifestat que aquest és un trofeu “molt especial” per a ell i que se sent “molt orgullós” d’enlairar-lo. Pel fet de ser el capità de l’equip i també perquè l’aconsegueix “en el club on fa tants anys que estic.” Sobre el partit, l’argentí ha comentat que: “Sabíem que l’Athletic juga sempre igual, sortint ràpid a la contra. Nosaltres hem tingut la paciència de tenir la pilota i crear espais. En la segona part, ells han baixat i nosaltres hem ficat una marxa més. Per això han vingut les ocasions i els gols.”

Messi ha lamentat la manca de públic a les graderies de La Cartuja. “És estrany no celebrar el títol amb la gent i amb la família. Però és la situació que ens toca viure, lamentablement.” Finalment, el 10 del Barça ha destacat la importància d’aquesta copa, després de tant de temps sense títols. “Aquest és un any diferent, de transició, amb molts jugadors joves. Ens ha costat arrencar, hem tingut partits bons i altres on hem perdut punts per innocència i manca d’experiència. Després ens hem ficat en la lluita pel títol. Lamentablement, no vam poder treure un bon resultat en clàssic, però hem d’estar en la lluita fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)