Barça

Messi no es vol aturar

Copa. A l’espera de conèixer el seu futur, l’argentí aconsegueix el seu 35è títol amb el Barça, supera Zarra com a golejador en finals de copa i va deixar una nova obra d’art en el tercer gol

Potser Leo Messi no té presa la decisió encara de si seguir o no en el Barça. Molts ahir a la nit van interpretar que el fet que tots els seus companys volguessin una fotografia al seu costat i amb el títol de copa era un símptoma que l’adeu de Messi es proper. Però el seu silenci sobre aquest tema és absolut. El que si que és una realitat és que a Messi se’l va tornar a veure feliç, somrient, aixecant ben alt un nou títol, que és el que ell sempre ha volgut. No deixar de guanyar. Seguir formant part d’un equip campió. I el Barça, ho torna a ser. De moment, de la copa, però la temporada no ha acabat. I Messi no es vol aturar.

El que si que està clar és que l’argentí va tornar a brillar sobre la gespa en una final, en un partit decisiu. El seu doblet li permet, a més a més, superar Telmo Zarra com a màxim golejador en finals de copa. N’ha fet 9 per 8 de l’històric davanter de l’Athletic Club. Messi, a més a més, se segueix distanciant d’Iniesta com el futbolista en la història del Barça amb més títols aconseguits. El d’ahir va ser el seu tercer com a capità. En la vitrina de Leo ja hi ha 7 Copes, 10 Lligues, 4 Lligues de Campions, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa i 8 Supercopes d’Espanya. Iniesta va deixar la seva xifra de títols en 32 i després del manxec ja venen Piqué i Busquets amb 30.

El seu tercer gol en la final d’ahir a Sevilla és una altre obra d’art per emmarcar. Com ja havia fet en la final al Camp Nou, va arrencar, imparable, des de la banda dreta amb la pilota enganxada als peus , va associar-se per dos cops amb De Jong i quan va estar dins de l’àrea va retallar al seu defensa i va definir amb un xut suau i ajustat. Amb els seus dos gols contra l’Athletic, Messi ha tornat a marcar més de 30 gols en una temporada. Ara en són 31 i les xifres demostren que des de que va començar 2021, que ha coincidit amb la ratxa de l’equip blaugrana, la seva producció ha anat en augment. Des de l’1 de gener ja porta marcats 21 gols i de setembre a 31 de desembre del 2020 en va fer 10.

El capità, el 10 del Barça, no es vol aturar. Li queda encara el repte de la lliga i després ja es veurà si segueix o no. Laporta ja ha dit que farà tot el possible per renovar-lo. El primer pas per aconseguir-ho era tornar a guanyar. Ahir ho van fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)