Barça

Seguiment FCB vol que la junta porti a l’Assemblea l’entrada en la Superlliga

El grup Seguiment FCB vol que la junta directiva del FC Barcelona sotmeti a la votació de l’Assemblea de compromissaris l’entrada del club en la nova Superlliga Europea de la qual el Barça n’és un dels dotze primers fundadors. En un comunicat de premsa, afirmen que, després d’un debat intern, faran el possible perquè l’entrada del Barça com a club fundador de la nova Superlliga de futbol sigui debatuda en profunditat i aprovada democràticament per la seva massa social abans de convertir-se en definitiva. “La decisió no pot ser ferma fins a, com a mínim, la ratificació de l’Assemblea de Compromissaris, tal com dicta el sentit comú.”, assenyalen.

Seguiment FCB proposa com un referèndum com la millor solució i avisen que si no es consult els socis es reserven el dret de fer ús del punt 20.11 dels Estatuts del FC Barcelona, que permet presentar una proposta a l’Assemblea amb el suport escrit del 3 % dels socis amb dret de sufragi passiu o del 10 % dels compromissaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)