Barça

El Barça no caminarà sol contra el PSG

Champions. En menys de trenta minuts els socis blaugrana han exhaurit totes les localitats disponibles pel partit de tornada de les semifinals contra les franceses del 2 de maig al Johan Cruyff

El Barça no estarà sol en les semifinals de la Champions. Avui al matí, en menys de mitja hora, els socis blaugrana han esgotat totes les entrades disponibles per poder presenciar en directe el partit de tornada de l’eliminatòria contra el PSG que es jugarà el proper diumenge dia 2 de maig, a les dotze del migdia.

Aquest partit serà el primer d’aquesta edició de la Champions en què els socis culers podran assistir a l’estadi Johan Cruyff, després que en l’eliminatòria de quarts de final, el partit que les blaugrana havien d’afrontar com a locals contra el Manchester City s’acabés disputant a Monza (Itàlia).

Demà, a partir de dos quarts d’onze del matí, l’entrenador Lluís Cortés i la francesa Kheira Hamraoui parlaran en roda de premsa en la prèvia del partit que el Barça jugarà diumenge a París en el primer partit de l’eliminatòria contra el PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)