Barça

Laporta: “La Superlliga és una necessitat, però l’última paraula la tindran els socis”

Barça. El president blaugrana es pronuncia per primera vegada sobre la Superlliga europea

Joan Laporta ha trencat el silenci sobre la Superlliga europea en unes declaracions a TV3, a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona. “Tenim una posició de prudència. És una necessitat, però l’última paraula la tindran els socis. Els clubs grans aportem molts recursos i hem de dir la nostra respecte al repartiment econòmic”, ha manifestat. “Necessitem més recursos per que això sigui un gran espectacle. Crec que hi haurà una entesa”, ha dit també.

De moment, doncs, el Barça de Laporta no abandona el projecte. Això si, els socis decidiran: “El club es manté dins el projecte supeditat a la decisió de l’assemblea de socis compromissaris.” Per al màxim mandatari blaugrana, la Superlliga “ha de ser una competició atractiva, basada en els mèrits esportius. Som defensors de les lligues estatals i estem oberts a un diàleg obert amb la UEFA.”

Per altra banda, Laporta ha reconegut que alguns clubs s’han vist pressionats, però a insistit a subratllar que “la proposta segueix existint.” I ha afegit: “Nosaltres fem unes inversions molt importants, els salaris són molt alts i s’han de tenir en compte totes aquestes consideracions, tenint en compte els mèrits esportius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)