Barça

Hamraoui: “Anirem a París a guanyar; aquest Barça no és el de fa quatre anys”

Champions. Roda de premsa de la francesa del Barça, Kheira Hamraoui. Prèvia PSG-Barça

Kheira Hamraoui espera amb ganes la visita del Barça a París. La jugadora francesa del Barça, igual que ha manifestat Lluís Cortés, veu l’equip absolutament preparat per a la batalla contra el PSG. Aquestes han estat algunes de les respostes més interessants en la seva roda de premsa prèvia al partit de Champions de diumenge.

Sobre el PSG.

“Esperem un rival que ens faci una gran pressió durant tot el partit. El PSG és un equip molt intens físicament i haurem d’estar a l’alçada per igualar aquest ritme competitiu. Ja hem jugat contra equips físics i estem preparades.”

Fins a quin punt condicionarà jugar la tornada al Johan, amb públic, i a París sense públic?

“Anem a París a guanyar. És cert que el fet de jugar el partit de tornada a casa i a més poder fer-ho amb públic és molt positiu, però anem a París amb la intenció de marcar gols. Aquest Barça no és el Barça de fa quatre anys.”

Vostè s’ha perdut ja alguna final de Champions. Això ho converteix en un repte més gran?

“No és una obsessió per a mi. És veritat que m’he perdut finals de la lliga de campions, però això també et fa més fort. Estic molt concentrada per aquest partit contra el PSG.”

La intensitat del Psg contra la possessió del Barça.

“La diferència entre el campionat francès i la lliga espanyola està en l’aspecte físic. A França els partits són més durs. Però estem preparades pel partit.”

Retorn a França especial per a vostè?

“Fa tres anys que no jugo un partit a França. Serà un partit especial, però intento estar concentrada en el partit i que no m’afecti l’aspecte emocional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)