Barça

El Barça fa costat a Òmnium Cultural durant la diada de Sant Jordi

El FC Barcelona ha estat un actor actiu en les diverses activitats que moltes associacions de Catalunya han fet per la diada de Sant Jordi. El club blaugrana, compromès amb la cultura i el país ha fet costat a Òmnium Cultural en una de les activitats que havia organitzat avui. La vicepresidenta institucional i portaveu de la Junta Directiva, Elena Fort, ha participat en l’acte, ‘Poemes per la Llibertat’, que ha consistit en una lectura de poemes de diferents autors relacionats amb la llibertat i la democràcia.

Elena Fort ha llegit el poema de Joan Margarit ‘La llibertat’, publicat el 1995 en el recull ‘Aiguaforts’, un dels poemes més reconeguts del poeta català, en el transcurs de l’acte que s’ha celebrat aquest migdia a la Seu Nacional d’Òmnium Cultural del carrer Diputació, i que ha comptat amb la presència del seu president, Jordi Cuixart, la resta de la junta directiva de l’entitat, així com personalitats convidades de diferents àmbits socials i culturals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)